Day of Defeat.se


ACCUsers klanen

Klanen startades 2003 av Carl Doan och några av hans vänner i San Diego USA. Det var och är fortfarande en klan för vänner som gillar att spela Day of Defeat. Från att ha varit en lokal klan i södra Kalifornien så har den växt till att finnas i minst 4 världsdelar. ACCUsers klanen har alltid förespråkat ett vårdat språk och ett respektfullt bemötande av både medlemmar och gäster. Vi tollererar inte dåligt beteende på våra servrar likväl som i verkliga livet.

Svenska sektionen

I början var vi inte så många svenska medlemmar i klanen, men efter att DoDS släpptes 2005 så har vi blivit desto fler. Idag så har vi medlemmar från hela Sverige och vi har servrar som fungerar bra och är flitigt besökta av våra gäster från hela Europa & USA. Men som klan kan vi inte stagnera, utan vi måste fortsätta växa, då spelare kommer och går. En av de största fördelarna med ACCUsers är att man har möjlighet att få nya bekantskaper med medlemmar från resten av världen, inte att glömma är heller det årliga "ACCUsing" som diskuteras på forumet & som sedan blir en veckas trevlig samvaro någonstans i världen ( hittills har den alltid varit i USA, men England ligger bra till i diskutionerna ). Förutom våra egna klanmedlemmar så har vi många Ambassadörer från andra klaner som hjälper oss med att sköta om servrana, bl.a. så hjälper spelare från SweTest, TS, zG mm.

Våra svenska servrar

Våra svenska servrar rullar alla i en serverhall med säker strömförsörjning, kopplade till fiber. De är alla ASUS maskiner med allt från 2,4 - 3,2 GHz P4:or och dualXeon, mycket minne och snabba bussar. De sitter bakom en höghastighets router och fibern är uppmätt att klara 3Gb/s. Men tyvärr så kan vi inte kontrollera vad som händer utanför vårt nätverk, det har vi fått erfara.

Fermentation

Denna server startades för många år sedan (1999) som en CS och Dod server. När dod blev det dominerande spelet så kom snart kontakten med [ACCUsers] och servern fick sitt namn, men tyvärr så var det inte mycket trafik på servern men när DoDS släpptes så var vi snabba med att få upp det på Servern. Några timmar efter releasen så rullade både Kegger i USA och Fermentation här i Europa, nu var det en väl besökt server och de få admins som fanns hade mycket att göra. Nu är det en välkänd server och det är ett stadigt flöde av spelare på servern.

Skandinaviska medlemmar

Aimless
Argonand
Deadbringer.jr
Duke of Hazzard
Easy
Enemy1
Fade to Black
FaniX
Gravedigger
Grim
Henke
KarateGuy
Lasse
Madman
Mr.Slow
Nielsen
NightMarine
Quattro
Spiers 1
Valium

Draft sniper

Denna server kom till då vi märkte att många spelare vill endast spela på sniper banor. Den har varit delad i flera serverar som Draft-ModMaps och Scrim server. Den har rullat sedan januari 2006 och kommer att finnas länge.Stöd_oss
DoD:S_Search